Novi proizvodi

 

BODY 610 UNIVERZALNI GIT

610 Univerzalni 2K poliesterski git, koji se lako nanosi za sve vrste popravki.Zahvaljujući specijalnoj formuli pogodan je za nanošenje na sve vrste metala, drvo i površine od poliestera.Izuzetno lako brušenje sa papirom granulacije P100- P180,bez dodatnog napora zahvaljujući specijalnoj formuli.

SMIRDEX NET DISK - MREŽICA

Smirdex net disk zahvaljujući svojoj strukturi omogućava maksimalnu apsorpciju čestica i šmirglanje bez prašine čime se dobija čistija površina. Zahvaljujući tome uz minimalni napor i za kraće vreme dobijamo bolje rezultate i to u sredini koja je zdravija za radnika smanjenjem prašine koja nastaje šmirglanjem.

BODY 698 AUTOCLEAR HS SR 2:1

Novi lak u ponudi proizvođača HB BODY sa odličnim razlivanjem i dugotrajnom zaštitom. Visoko viskozivna formula osigurava lako nanošenje ovog laka. Brzo se suši bez obzira da li je reč o segmentnim popravkama ili lakiranju celog vozila. Koristi se sa specijalnim učvršćivačem 620 ili sa standarnim učvršćivačima H 752 Spori, H 753 Normal ili H 754 Brzi.

SCHOLL POLIR PASTA M-0

Polir pasta iz serije PREMIUM MARINE je jedna od najpopularnijih pasti za poliranje čamaca i brodova u Evropi. SCHOLL M-0 je izuzetno gruba i abrazivna pasta za uklanjanje tvrdokornih oštećenja, dubokih ogrebotina i tragova šmirgle P-1000 sa želkota.