Novi proizvodi

 

BODY 955 TOUGH LINER

Dvokomponentni zaštitni poliuretanski premaz koji nudi visoku otpornost na mehanička oštećenja, udarce, ogrebotine i UV zaštitu.Takođe je dobar izolator zvuka i ne stvara klizavu površinu.Zbog svoje izdržljivosti prevashodno  je namenjen za kamionete, poljovprivredna i off road vozila, ali se može koristiti na svim metalnim,plastičnim i drvenim površinama.Dolazi u crnoj i transparentnoj boji koja se možetonirati HB BODY miks sistemom dodavanjem 10% željene nijanse.

SMIRDEX NET DISK - MREŽICA

Smirdex net disk zahvaljujući svojoj strukturi omogućava maksimalnu apsorpciju čestica i šmirglanje bez prašine čime se dobija čistija površina. Zahvaljujući tome uz minimalni napor i za kraće vreme dobijamo bolje rezultate i to u sredini koja je zdravija za radnika smanjenjem prašine koja nastaje šmirglanjem.

MASTERS MONTAGE GIT

Masters montažni git  je na bazi rastvarača sa izuzetnom snagom lepljenja. Služi kao materijal za popunjavanje i lepljenje.Zbog snage lepljenja smanjuje potrebu za dodatnim mehaničkim fiksiranjem tokom montaže.

SCHOLL POLIR PASTA M-0

Polir pasta iz serije PREMIUM MARINE je jedna od najpopularnijih pasti za poliranje čamaca i brodova u Evropi. SCHOLL M-0 je izuzetno gruba i abrazivna pasta za uklanjanje tvrdokornih oštećenja, dubokih ogrebotina i tragova šmirgle P-1000 sa želkota.